41 123
發新話題

2R討論區

2R討論區

係e度...大家可以盡情咁討論一下2R...
各2R fans更可以於此認識到更多其他fans...

[ Last edited by coolcoolman on 2005-4-8 at 07:21 PM ]

點解冇咩人上嚟咁既...

我上囉...

2R悲嘆:連架車都不如!
4月 12日 星期二 03:00 更新

【東方日報專訊】2R的新大碟《2R Revolution》推出後,反應熱烈,除了有一班歌迷鼎力支持外,今次2R的唱片仲賣大包,隨碟有名貴汽車作抽獎禮品,極之吸引,當中有歌迷瘋狂地買了二、三十張唱片,希望增加中獎機會,但亦有人渾水摸魚,想以影印的抽獎表格博大霧,幸被唱片公司發現。

2R從唱片公司同事口中得知,日前有個男歌迷親手?住二十多張抽獎表格上唱片公司遞交,2R笑說:「佢同公司?人講驚會寄失喎,所以要親自??表格?,佢買?我?廿幾張碟,幾犀利呀。(架車幾大吸引力?)係囉,我?連架車都不如,不過佢話係我?歌迷??,梗係要大力支持喇。」

影印表格被揭發

2R坦言今次有車抽獎送禮確實吸引到歌迷,很多歌迷都一人買幾張,有些瘋狂的歌迷更一口氣狂掃廿張,不過亦有人趁今次抽獎機會,竟然利用印刷科技,將表格複印以圖蒙騙,雖然驟眼看是很相似,但紙質始終有別,被工作人員發現,將之作廢,連日來唱片公司同事都細心逐張點票,以防被人渾水摸魚。

2R說:「呢?呃人行為真係唔要得,對其他用真金白銀買碟?歌迷好唔公平,咁樣做同買翻版碟有咩分別,支持我?就應該支持正版,不過相信??唔會係我??歌迷。」

原來呢個壇係好少2R fans....

引用:
Originally posted by ◤期待◆═≡☆ at 2005-4-16 07:12 PM:
原來呢個壇係好少2R fans....
唔係,因為呢個壇小人.....=.=

引用:
Originally posted by 余太郎 at 2005-4-21 03:24 PM:

唔係,因為呢個壇小人.....=.=
我對2R無乜感覺, 我比較鍾意張栢芝

引用:
Originally posted by Jerry at 2005-4-21 05:17 PM:

我對2R無乜感覺, 我比較鍾意張栢芝
咁駛唔駛開多個張栢芝討論區?

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-03-28 06:46 PM:

咁駛唔駛開多個張栢芝討論區?
好!!!!!!

我對張栢芝&2r都冇興趣~
都係老豆好,第一個開既就係Westlife討論區~
都係老豆知我心意~

2R好正~好靚女~~~~

= =我又貼,不過你都唔好求其\o/

上上上我貼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

要有分嫁>,<
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

仲有有有有