37 123
發新話題

想申請閃字,彩虹字等...請進~

想申請閃字,彩虹字等...請進~

要申請就講底你地要邊款字
即日俾到你.......
認領請到認領板.....

1.彩虹字
            申請表

點稱呼:
要嘅字:
乜嘢字型:
幾大隻字:
補充:
記得嚟應領,應領後要回覆,記得ma?(Y/N):

2.鑽石閃字
點稱呼:
要嘅字:
乜嘢字型:
幾大隻字:
乜嘢顔色:
補充:

3.唔知叫咩字==’’
點稱呼:
要嘅字:
乜嘢字型:
幾大隻字:
乜嘢顔色:
邊要咩色:
補充:

4.大細邊字
點稱呼:
要嘅字:
乜嘢字型:
幾大隻字:
乜嘢顔色:
邊要咩色:
補充:

5.旋轉底字
旋轉底圖去呢度揀~
http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=7934&fpage=2
點稱呼:
要嘅字:
乜嘢字型:
幾大隻字:
要唔要陰影:
邊幅底圖(填數字):
補充:

請大家申請完之後一定要去認領......!

[ Last edited by 魚 on 0505-8-4 at 05:42 PM ]

唔知叫咩字==’’

引用:
Originally posted by owen at 2005-8-4 05:03 PM:
唔知叫咩字==’’
咁是實我真係唔知果個字係叫咩字呀am==

閃字叫沖明仔要唔知叫咩字==’’

引用:
Originally posted by owen at 2005-8-4 06:10 PM:
閃字叫沖明仔要唔知叫咩字==’’
好呀.....
我整完發短信息俾你

3.唔知叫咩字==’’
點稱呼:沖明仔
要嘅字:唔知叫咩字==’’
乜嘢字型:唔知叫咩字==’’
幾大隻字:36
乜嘢顔色:blue
邊要咩色:black
補充:

引用:
Originally posted by at 2005-8-4 06:18 PM:

好呀.....
我整完發短信息俾你
o~>w<

魚我又要幫手整!我幫手整彩虹字同大小邊字~ok?.?

鑽石閃字靚o的

引用:
Originally posted by 周芷茵 at 2005-8-5 03:48 PM:
鑽石閃字靚o的
我都覺...

我要~唔該丫魚^^

2.鑽石閃字
點稱呼:芝麻君
要嘅字:芝麻之鑲金日記(好似係呢個鑲= ="")
乜嘢字型:同旋轉底<<小邱子>>個個差唔多~
幾大隻字:同上
乜嘢顔色:金色
補充:一句~唔該晒~
記得嚟應領,應領後要回覆,記得ma?(Y/N):Y

2.鑽石閃字
點稱呼:M4A1
要嘅字:arm/-\nI
乜嘢字型:同*芝麻君*的[KWAN]個個差唔多~
幾大隻字:同上
乜嘢顔色:BLACK
補充:thz*~^_^

2.鑽石閃字
點稱呼:阿文
要嘅字:文
乜嘢字型:好似你嗰"魚"字gem
幾大隻字:好似我嗰"文"gem大
乜嘢顔色:閃閃下的黑色[好似超人謙謙嗰隻色]
補充:唔該晒~
記得嚟應領,應領後要回覆,記得ma?(Y/N):Y

[ Last edited by kevin18222 on 0505-8-22 at 07:26 PM ]

引用:
Originally posted by 小benben at 2005-8-5 03:46 PM:
魚我又要幫手整!我幫手整彩虹字同大小邊字~ok?.?
好呀!

我想要第5果個(旋轉底字)阿心

今日熱門主題

37 123
發新話題