21 12
發新話題

[推薦]申請做板主

[推薦]申請做板主

應徵做板主
大家好,我想做板主既原因唔係我想型D....
其實我只係想識多D朋友,識多D字(打字都可以增加對文字既印象架^^")
增加多D自己對社會既認識,都會上網找多D好野比大家睇下.....
仲有打字快D,希望可以去一間好D既中學.........
咁....我黎左呢個論壇都快有1個月啦.....
但係都唔識運用貴網站,好多野仲未明白,不過我會比心機.....
仲有......
如果我做左板主,我會增加論壇既主題,例如一些(社會意見站).....
(PS2專欄,運動,好地方)等等(只是例子,實行雖要時間)
我一星期大概日日上線4至5小時,六,日不定,全力回答信息和學習回應別人......
我最大的缺點就是做野太快唔踗野同衝動...正在改善
如果仲有咩問題就找我吧.....
YM:lingsintofish@yahoo.com.hk
答應同反對都請回應一下......
謝謝

你又唔講你想申請咩版=.=

haha^^"
sorry呀....
首先我想問,有冇自己板主架- -
咩板都去得果D呢!!

我想申請做科技交流局既圖片區板主.....

引用:
Originally posted by McGrady at 2005-9-23 04:39 PM:
haha^^"
sorry呀....
首先我想問,有冇自己板主架- -
咩板都去得果D呢!!

我想申請做科技交流局既圖片區板主.....
首先
我唔明白咩叫自己版主
第2
我想問你係咪指貼圖區?

sorry,打錯字,係自由板主,第2,是對的

引用:
Originally posted by McGrady at 2005-9-23 04:48 PM:
sorry,打錯字,係自由板主,第2,是對的
我重係唔明白自由版主e個term
by the way
貼圖區有4個版主了
(不過其中一個是壇主,佢可能會比你做,自己唔做)

自由柯主只係個名,作用唔大,但係我只係加入科技交流局唔得咩.....
開一個屬性貼圖論壇就得啦.....
例如只可以貼卡通人物既(eg:鋼之鍊金術師)

引用:
Originally posted by McGrady at 2005-9-23 04:54 PM:
自由柯主只係個名,作用唔大,但係我只係加入科技交流局唔得咩.....
開一個屬性貼圖論壇就得啦.....
例如只可以貼卡通人物既(eg:鋼之鍊金術師)
你可唔可以組織一下你既文字?我唔係好明
重有
你睇下e個帖
http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11606&fpage=1
你連貼圖都唔識點比你做貼圖版主?

唔,我有必要重說一次,所有東西我都正在學習,也沒有朋友幫助我,所有東西重0開始是很難的,請給予時間.....

引用:
Originally posted by McGrady at 2005-9-23 05:04 PM:
唔,我有必要重說一次,所有東西我都正在學習,也沒有朋友幫助我,所有東西重0開始是很難的,請給予時間.....
但係版主都可以話係幫人ga wor...你自己都要人幫...
你點幫人??

我可以先做一些回貼同簡單工作.....
不是有實習期嗎?

引用:
Originally posted by McGrady at 2005-9-23 05:09 PM:
我可以先做一些回貼同簡單工作.....
不是有實習期嗎?
ng太明...簡單工作??
你係指刪貼???加減分??編輯貼??果d??
何況果個叫試用期...==”

版主是幫助會員和管理版區的
你連本壇的運作也好像不太明白
試問如何比版主你做?
我就給你一個例子
一個書還未讀完的人有沒有資格成為一個老師?

你自己想想吧

(流汗)........
那就等我對這論壇成熟後再申請吧,浪費了幾位的時間.....
抱歉囉.....

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-23 05:12 PM:
版主是幫助會員和管理版區的
你連本壇的運作也好像不太明白
試問如何比版主你做?
我就給你一個例子
一個書還未讀完的人有沒有資格成為一個老師?

你自己想想吧
coolcoolman...
個例子有d ng太好...
書係永遠都讀ng完既..
不如改做:
一個連字都ng太識既人有無資格成為一個老師...
===========================
不過都好似好差甘wor...==”

今日熱門主題

21 12
發新話題