發新話題

*★*彩虹中學*★*招生中

*★*彩虹中學*★*招生中

哈哈~~我雖然係長老...但我都開左個堂...希望大家會入黎la...

簡介:
規模好細既中學哦
位於:虛幻世界SPY NET國〉地獄殺… 區
(堂名)校名:*★*彩虹中學*★*
(堂主)校長:because              1名
(副堂主)訓導:*°雲尼斯杜萊           2名
(助理堂主)副校:61011772            1名
(分區組長)主任:kinger108, kevin18222        3名
(分區副組長)老師:SN               3名
(普通族員)高中生:               10名
(普通族員)初中生:               15名

全堂:35人...名額有限..報名請早

規則:
1)ng可以呃post哦..你呃post我會照扣分ga..
2)要有禮貌ar...禮貌係e+香港人必須既...
3)要係 〉地獄殺… 既族員...(ng係族員都係ng到個post la...==”)
無la...好小呢...呵呵呵

活動:
1)會整d比賽ar...之類low...
  ng係*★*彩虹中學*★*既無得玩ga...呵呵呵呵呵~~
2)盡我既可能幫你地手...不過呃post ng扣分就ng得....

備註:
有個ng靚既閃字...鍾意就用la...ng鍾意可以ng用ga...我ng介意...
你地都可以自己整番個靚靚*★*彩虹中學*★*閃字用都得ga...
遲d可能會整個無聊網...(其實都無咩用ga...無聊ar ma...)
歡迎加入ar..><

[ Last edited by because on 0505-10-10 at 06:01 PM ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我一定要入la~!

咁好ga中學~!

引用:
Originally posted by *°雲尼斯杜萊 at 2005-10-3 05:48 PM:
我一定要入la~!

咁好ga中學~!
多謝ar...ar哥...
好多謝你支持我ar...嗚嗚...好感動ar...

我要做副校~
唔知得唔得呢?

校長~~收5收我a??

我要做副校~
收5收我ar??
唔知得唔得呢?

冇訓道主任==

引用:
Originally posted by 61011772 at 2005-10-3 07:09 PM:
我要做副校~
唔知得唔得呢?
好ar...

引用:
Originally posted by owen{2} at 2005-10-4 08:28 PM:
冇訓道主任==
有ar...仲有1個位剩...
不過你入左 水族館 都無得入la...

引用:
Originally posted by kinger108 at 2005-10-4 04:43 PM:
校長~~收5收我a??
當然收你la....

校長~~我入5入得ar?收5收我ar?

我想入彩虹中學
收我, 得5得ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
Originally posted by SN at 2005-10-9 12:39 PM:
校長~~我入5入得ar?收5收我ar?
當然收你la....

引用:
Originally posted by kevin18222 at 2005-10-10 05:42 PM:
我想入彩虹中學
收我, 得5得ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好ar好ar/...哈哈~~

今日熱門主題

發新話題