標題: 請加入呃post危機應變小組 [打印本頁]

作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 12:04     標題: 請加入呃post危機應變小組

大家都應該知道,我地壇有好多區都有人不斷呃post,
但係版主時間有限,唔可以一一處理,我希望大家可以同心協力,
成立呃post危機應變小組,一起對抗呃post狂徒(特別係CS區)
歡迎所有會員加入!!!(警告超過3次者需於2星期內再冇違規紀錄方可批准入組)

最新規定:申請者必須注冊滿2星期並帖數滿50(不可以有呃post)

注意 : 我們不接受同一人用2個acc加入本組。一經發現,立即踢出組!

請成員在個人簽名或自訂頭銜加入 "呃post危機應變小組" !!!

如果你想加入,只需在本帖回覆,
並打入以下誓詞:
我(你的用戶名)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

申請後,我會盡快答覆你是否批准。(副組長亦有此權)

P.S.
.唔一定版主先入得嫁!!!普通會員都入得嫁!!!
.大家可以到http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11277&fpage=1睇下魚同owen做比我們的閃字!!!!
.大家可到http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11296&fpage=1向魚申請本組的工作證,再放入你的個人簽名裡!!!!

想了解多d???睇下下面既
Q&A ( 問與答 )

問 : 做了成員後要做些甚麼???
答 : 如果你是版主,發現有人在自己管理的區呃post,當然要立即警告,再犯者,就要扣分了!如果你只是會員,不要以為無野好做,你可以好好利用短訊功能,提醒該人唔好再呃post!

問 : 加入左會唔會有特權???
答 : 當然................冇啦,我地只是一個自發性組織,集合一班討厭呃post的人,一起對付呃post狂徒!!!

問 : 如果成員呃post,你地會點做???
答 : 當然唔會饒恕啦,我地會立即踢佢出組!!!

最新成員名單
組長: coolcoolman (組員UID : 00001)
副組長: 魚 (組員UID : 00002)
組員: owen (組員UID : 00003)
        *°雲尼斯杜萊 (組員UID : 00004)
        *hin* (組員UID : 00005)
         余太郎 (組員UID : 00006)
         小邱子 (組員UID : 00007)
         more (組員UID : 00008)
         cchanwaitat (組員UID : 00009)
         pplk9394 (組員UID : 00010)
         abcdchan18 (組員UID : 00011)
         hang0310 (組員UID : 00012)
   happy (組員UID : 00013)
         become (組員UID : 00014)
   蔡頭仔 (組員UID : 00015)
   超人謙謙(組員UID : 00016)
         kinger108 (組員UID : 00017)
         朋友仔 (組員UID : 00018)
   61011772(組員UID : 00019)
         benny_man718(組員UID : 00020)
         amanda(組員UID : 00021)
         竹小青(組員UID : 00022)
         jayjay124(組員UID : 00023)

被踢除的成員名單
滅絕 (被警告六次之多仍呃post,組內投票3:2通過踢除)

[ Last edited by coolcoolman on 0505-9-24 at 02:22 PM ]
作者: owen    時間: 2005-9-17 12:06

我(003392)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

[ Last edited by owen on 0505-9-17 at 12:23 PM ]
作者: 魚    時間: 2005-9-17 12:07

]我(000614)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

[ Last edited by 魚 on 0505-9-17 at 12:08 PM ]
作者: *°雲尼斯杜萊    時間: 2005-9-17 12:08

我(*°雲尼斯杜萊)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

[ Last edited by *°雲尼斯杜萊 on 0505-9-17 at 12:17 PM ]
作者: *hin*    時間: 2005-9-17 12:16

我(*hin*)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

[ Last edited by *hin* on 0505-9-17 at 12:21 PM ]
作者: 余太郎    時間: 2005-9-17 12:18

我(余太郎)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: owen    時間: 2005-9-17 12:20

請成員在個人簽名或自訂頭銜加入 "呃post危機應變小組" !!!
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 12:34

嗯........有冇人想做副組長???
作者: 魚    時間: 2005-9-17 12:36

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 12:34 PM:
我想呀>3<
我一定會盡力嫁
作者: 余太郎    時間: 2005-9-17 12:43

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 12:34 PM:
我都想...=.=
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 13:05

引用:
Originally posted by at 2005-9-17 12:36 PM:

我想呀>3<
我一定會盡力嫁
ok
作者: 魚    時間: 2005-9-17 13:11

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 01:05 PM:

ok
多謝你
作者: owen2001    時間: 2005-9-17 13:13

我(owen2001)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 小邱子    時間: 2005-9-17 13:16

我想問係唔係只有你同壇主先可以要人坐牢
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 13:20

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-9-17 01:16 PM:
我想問係唔係只有你同壇主先可以要人坐牢
重有舊既超版
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 13:22

引用:
Originally posted by owen2001 at 2005-9-17 01:13 PM:
我(owen2001)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
我想問你同owen係咪同一個人?
如果係既話就恕不接受申請。
作者: 小邱子    時間: 2005-9-17 13:32

我(000547)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 滅絕    時間: 2005-9-17 13:33

我(004686)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇

作者: 小邱子    時間: 2005-9-17 13:37

引用:
Originally posted by 滅絕 at 2005-9-17 01:33 PM:

我(004686)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇
但你常常都呃post,我好無奈
作者: 滅絕    時間: 2005-9-17 13:40

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-9-17 13:37:

但你常常都呃post,我好無奈
咁我現在冇未得...........
作者: 魚    時間: 2005-9-17 13:40

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 01:22 PM:

我想問你同owen係咪同一個人?
如果係既話就恕不接受申請。
佢地係同一個人==
作者: 滅絕    時間: 2005-9-17 13:53

報有人呃post  

http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11273&fpage=1
作者: more    時間: 2005-9-17 14:39

me oK?
我(你的會員ID)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: cchanwaitat    時間: 2005-9-17 14:40

me
我現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 15:01

小邱子 ok
滅絕 ok (不過如果你再違規就立即踢出組)
cchanwaitat ok
more ok

owen2001 拒絕 (我懷疑你同owen係同一人)
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-17 15:04

如果組員未加"呃post危機應變小組"落自訂頭銜or簽名度
請盡快加
作者: *hin*    時間: 2005-9-17 16:35

more 呃psot,我警告左佢一次~~
但係要踢佢丫??
作者: pplk9394    時間: 2005-9-17 16:39

我( pplk9394 )現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 滅絕    時間: 2005-9-17 21:36

報有人呃post  

http://www.spy-net.net/viewthrea ... ge=1&sid=RpRIuF
作者: 魚    時間: 2005-9-17 21:45

引用:
Originally posted by 滅絕 at 2005-9-17 09:36 PM:
報有人呃post  

http://www.spy-net.net/viewthrea ... ge=1&sid=RpRIuF
刪左帖喇~~~~~~
作者: 小邱子    時間: 2005-9-17 23:33

引用:
Originally posted by *hin* at 2005-9-17 04:35 PM:
more 呃psot,我警告左佢一次~~
但係要踢佢丫??
我都想問如果會員呃post,會唔會即刻踢出.咁你唔係度,係唔係魚話事

如果係係家族呃post你們理唔理

[ Last edited by 小邱子 on 0505-9-17 at 11:34 PM ]
作者: 魚    時間: 2005-9-17 23:50

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-9-17 11:33 PM:

我都想問如果會員呃post,會唔會即刻踢出.咁你唔係度,係唔係魚話事

如果係係家族呃post你們理唔理

[ Last edited by 小邱子 on 0505-9-17 at 11:34 PM ]
我地理~但係我地唔可以入人地家族
但係至於我有冇話事權~我自己都唔知=-=
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-18 00:09

引用:
Originally posted by at 2005-9-17 11:50 PM:

我地理~但係我地唔可以入人地家族
但係至於我有冇話事權~我自己都唔知=-=
如果我唔係度
就由魚話事啦

警告:
組員more,本人現在對你作出最後一次警告,請不要再呃post,
如果再比人發現你呃post,立即踢出組
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-18 00:10

pplk9394 ok
作者: more    時間: 2005-9-18 08:36

http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=9961&fpage=1
作者: monmon    時間: 2005-9-18 09:26

我(你的會員ID)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: abcdchan18    時間: 2005-9-18 10:42

我(abcdchan18)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post的論壇!
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-18 11:03

引用:
Originally posted by more at 2005-9-18 08:36 AM:
http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=9961&fpage=1
刪了

monmon 拒絕 (你都沒有打入你的會員ID,點算宣誓?)
abcdchan18 ok
作者: 魚    時間: 2005-9-18 11:08

引用:
Originally posted by abcdchan18 at 2005-9-18 10:42 AM:
我(abcdchan18)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post的論壇!
歡迎你加入我地~呃post危機應變小組!!卅卅卅卅*
作者: hang0310    時間: 2005-9-18 11:18

我(hang0310)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-18 11:21

引用:
Originally posted by hang0310 at 2005-9-18 11:18 AM:
我(hang0310)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
ok
作者: 滅絕    時間: 2005-9-18 13:22

報023330呃post

http://www.spy-net.net/viewthrea ... ge=1&sid=OYwNQz
作者: 魚    時間: 2005-9-18 13:23

引用:
Originally posted by 滅絕 at 2005-9-18 01:22 PM:
報023330呃post

http://www.spy-net.net/viewthrea ... ge=1&sid=OYwNQz
多謝舉報~扣左佢分喇
作者: 滅絕    時間: 2005-9-18 13:29

引用:
Originally posted by at 2005-9-18 13:23:

多謝舉報~扣左佢分喇
唔使.....
作者: happy    時間: 2005-9-18 13:49

我(happy)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: become    時間: 2005-9-18 13:50

我(become)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 魚    時間: 2005-9-18 14:01

happy  ok!
become  ok!
作者: 蔡頭仔    時間: 2005-9-18 14:42

我(蔡頭仔)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
作者: 魚    時間: 2005-9-18 14:43

引用:
Originally posted by 蔡頭仔 at 2005-9-18 02:42 PM:
我(蔡頭仔)
ok!
歡迎你加入我地小組!
作者: coolwoman    時間: 2005-9-18 15:33

我(coolwoman)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 魚    時間: 2005-9-18 15:36

引用:
Originally posted by coolwoman at 2005-9-18 03:33 PM:
我(coolwoman)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
coolcoolman女人板=-=’’.........
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-18 15:44

引用:
Originally posted by coolwoman at 2005-9-18 03:33 PM:
coolwoman 拒絕
作者: 滅絕    時間: 2005-9-18 16:24

引用:
Originally posted by at 2005-9-18 15:36:

coolcoolman女人板=-=’’.........
哈哈......
作者: 超人謙謙    時間: 2005-9-18 19:33

我(超人謙謙)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
作者: 魚    時間: 2005-9-18 19:42

引用:
Originally posted by 超人謙謙 at 2005-9-18 07:33 PM:
我(超人謙謙)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
ok!
歡迎你加入我地
作者: 朋友仔    時間: 2005-9-19 16:26

我 (朋友仔) 現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: kinger108    時間: 2005-9-19 16:31

我(kinger108)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
作者: coolcoolman    時間: 2005-9-20 17:26

kinger108 ok
朋友仔 ok
作者: owen    時間: 2005-9-20 18:28

coolwoman y can't?
作者: Johnny.駿    時間: 2005-9-20 19:56

我(011521)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
作者: Johnny.駿    時間: 2005-9-20 19:58

我(011521)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
作者: more    時間: 2005-9-20 19:59

引用:
Originally posted by Johnny.駿 at 2005-9-20 07:56 PM:
最新規定:申請者必須注冊滿2星期並帖數滿50(不可以有呃post)
作者: 61011772    時間: 2005-9-20 21:34

我(011325)宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
作者: vicky200456    時間: 2005-9-21 19:51

我(006116)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: benny_man718    時間: 2005-9-23 17:28

我 benny_man718現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: more    時間: 2005-9-23 21:18

http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=9152&fpage=1
多人呃post
作者: more    時間: 2005-9-23 21:23

http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11637&fpage=1
is呃post
作者: jayjay124    時間: 2005-9-23 21:36

我(007811)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

作者: more    時間: 2005-9-23 21:48

引用:
Originally posted by jayjay124 at 2005-9-23 09:36 PM:
我(007811)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
U有呃post過
作者: jayjay124    時間: 2005-9-23 21:59

我冇ar~
作者: more    時間: 2005-9-23 22:05

引用:
Originally posted by jayjay124 at 2005-9-23 09:59 PM:
我冇ar~
http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=9152&fpage=4
你在e個post呃過
作者: jayjay124    時間: 2005-9-23 22:32

係你唔識用姐~
作者: amanda    時間: 2005-9-24 00:41

:em23: 我( amanda )現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: more    時間: 2005-9-24 07:56

引用:
Originally posted by jayjay124 at 2005-9-23 10:32 PM:
係你唔識用姐~
咋晚,你比人好似警告,這post你犯4.2條會員不可發表內容空泛、只有表情符號或沒意義的文章。但係你回自己個post,內容:good,正..等
作者: 竹小青    時間: 2005-9-24 10:46

我 竹小青現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 魚    時間: 2005-9-24 11:26

benny_man718 ok!
amanda OK!
竹小青  OK!
/\/\*-
歡迎你地

[ Last edited by 魚 on 0505-9-24 at 11:33 AM ]
作者: 魚    時間: 2005-9-24 11:31

引用:
Originally posted by 61011772 at 2005-9-20 09:34 PM:
我(011325)宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
okok!!
歡迎你加入我地
作者: jayjay124    時間: 2005-9-24 13:32

作者: coolcoolman    時間: 2005-9-24 14:21

jayjay124
ok la
作者: *hin*    時間: 2005-9-25 00:29

滅絕~~你之前咪一樣成日呃psot~~
你唔咁"啫"住人地喇~~
作者: vicky200456    時間: 2005-9-25 17:13

我(006116)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

[ Last edited by vicky200456 on 0505-10-4 at 06:00 PM ]
作者: joefyiayian    時間: 2005-9-29 16:32

我(joefyiayian)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
作者: 123456798    時間: 2005-10-2 12:52

我(012633)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

[ Last edited by 123456798 on 0505-10-2 at 01:08 PM ]
作者: kingking229    時間: 2005-10-5 09:30

看不懂ㄟ...還要宣示喔...那妳們有沒有寫切結書..跟簽本票ㄋ

歡迎光臨 SPY NET (https://spynet.fun/) Powered by Discuz! 6.1.0