標題: [注意]SPY靚仔靚女會員 [打印本頁]

作者: coolcoolman    時間: 2005-4-4 15:40     標題: [注意]SPY靚仔靚女會員

如果你自認係靚仔or靚女既...
可以post自己張相上黎...
比大家睇下你個靚仔/靚女樣,
並會獲得超過100積分既獎勵^^
如果有機會,我地重會將會員既相相製成一本相冊,
並會長期係貼圖區置頂

我地保證...
無論你靚唔靚,我地都唔會笑你...
放心!!!

本壇其他活動將一浪接一浪地推出...
請會員密切留意論壇置頂帖!!!!!

[ Last edited by coolcoolman on 2005-4-4 at 03:45 PM ]
作者: 朋友仔    時間: 2005-4-4 20:18

艾...
我唔識 將我的相 to 電腦到....
作者: coolcoolman    時間: 2005-4-4 23:42

下...
首先..你係咪用數碼相機嫁?
如果係既話...你咪用USB線傳d相落部電腦度lor~
如果你唔係用數碼相機既...
咁就比較麻煩...
你要用scaner scan張相先得....
所以...最方便都係用數碼機再用USB線傳入電腦!!
作者: amanda    時間: 2005-4-5 00:38

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-4-4 03:40 PM:
如果你自認係靚仔or靚女既...
可以post自己張相上黎...
比大家睇下你個靚仔/靚女樣,
並會獲得超過100積分既獎勵^^
如果有機會,我地重會將會員既相相製成一本相冊,
並會長期係貼圖區置頂

我地保證 ...
嗱 ! 你係 超版 要以身作則呀 ! 你張相呢 ?

我哋保証一定唔會你 !

作者: coolcoolman    時間: 2005-4-5 02:42

引用:
Originally posted by amanda at 2005-4-5 12:38 AM:

嗱 ! 你係 超版 要以身作則呀 ! 你張相呢 ?

我哋保証一定唔會你 !
好......如果多過6個人要求....
我咪POST出黎LOR~我無所謂...
不過^^你都要POST自己張相,唔係既話我就唔POST
作者: amanda    時間: 2005-4-5 13:58

第一   你係超版 , 應以身作則

第二   依個活動係你搞 , 更加要 post 你自己啲相先 , 咁樣先至有人 post 相架

第三   既然你都話 無所胃 , 咁洗乜有六個人以上 & me 嘅相 , 咁樣先至肯 post 你自己嘅相

第四   我哋 鄭重聲明 & 絶對保証 無論你靚唔靚仔,我哋都唔會你.....咁你放心 post 相喇

作者: s970182h2000    時間: 2005-4-5 21:47

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-4-5 02:42 AM:

好......如果多過6個人要求....
我咪POST出黎LOR~我無所謂...
不過^^你都要POST自己張相,唔係既話我就唔POST
i support u, post your photo la
i need time to find my photo ^^
作者: coolcoolman    時間: 2005-4-6 03:00

你地咁想睇???
好啦...
我會係今日遲d既時post出黎...
你地密切留意啦...
作者: ◤期待◆═≡☆    時間: 2005-4-12 19:34

宜家唔係叫人post相咩~
做咩講咁多無謂嘢~
作者: *hin*    時間: 2005-5-7 13:23

係囉係囉~~我都想睇你張相呀!!
作者: 61011772    時間: 2005-6-30 16:06

i support u, post your photo
作者: 天使之嘉    時間: 2005-7-4 18:13

我好驚
唔夠膽POST
作者: wallace2090    時間: 2005-7-16 11:19

post你的真人相啦~
作者: pplk9394    時間: 2005-7-26 15:53

一定要真人相呀 ??
作者: because    時間: 2005-7-29 15:30

post左甘耐都未post到+??
作者: kevin0102    時間: 2005-9-27 21:33

我係唔係太樣哀,so無得+100分:em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01::em01:

歡迎光臨 SPY NET (https://spynet.fun/) Powered by Discuz! 6.1.0