發新話題

天使之嘉版主

天使之嘉版主

我睇過because的post,無咩問題
我懷疑你公布私仇
如果你再唔停止,我會作出行動
ps.就算佢有問題都唔駛扣幾百分&警告13次

你會作出咩行動==打人!?=0="
估唔到你係d咁既人..嗚嗚,我好失望

我有d唔明佢做要警告13次 because 做咩low~??

係咁ga話 咁佢(天使之嘉)不如唔好做版主la~

我有d覺得天使之嘉有d咩low~!

引用:
Originally posted by lok3631 at 2005-8-12 06:05 PM:
你會作出咩行動==打人!?=0="
估唔到你係d咁既人..嗚嗚,我好失望
無奈中...你ng好玩la~~^^

無奈中...你ng好玩la~~^^ [/quote]
我無玩..我講事實咋=0="
唔好睇成我咁=.=

引用:
[quote]Originally posted by lok3631 at 2005-8-12 06:21 PM:
無奈中...你ng好玩la~~^^
我無玩..我講事實咋=0="
唔好睇成我咁=.= [/quote]

你夠la...呢道ng係閒聊區ar...
呢道俾人警告/處罰用戶+...

[ Last edited by because on 0505-8-12 at 06:47 PM ]

你們知就好,否則我就要你失望
引用:
Originally posted by *°雲尼斯杜萊 at 2005-8-12 06:09 PM:
我有d唔明佢做要警告13次 because 做咩low~??

係咁ga話 咁佢(天使之嘉)不如唔好做版主la~

我有d覺得天使之嘉有d咩low~!
仲扣了幾百分&del佢的4個post
我們聯名向管理員講炒了佢.說笑

[ Last edited by 小邱子 on 0505-8-12 at 06:28 PM ]

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-8-12 06:25 PM:
你們知就好,否則我就要你失望

仲扣了幾百分
我們聯名向管理員講炒了佢.說笑

[ Last edited by 小邱子 on 0505-8-12 at 06:28 PM ]
算la~~你都加番俾我la~~!
大家都ng好怪天使之嘉la~~!
就算佢公報私仇...都要我同佢有仇先得假~~!
都ng可以全部怪曬佢ar...

放心我只是說笑
好了,除了天使之嘉可再這上訴之外,我們不要再在這個post說了

一個版主唔能夠公平公正的處理版務,
已經違反左版主基本的守則,
我一定會同ProSPY講清楚e件事

我說了,但都要俾人一次機會呀

今日熱門主題

發新話題