24 12
發新話題

辭職...

辭職...

因為開學...
平時星1-5都無時間上網,6-7都ng洗講...都ng方上到黎...
既然一個星期半個鍾都上ng到黎...都ng配做版主...
雖然做左版主都ng夠2個星期(ng知係ng係...),就甘走左係不負責任
但如果留住版主既位...又咩都做ng到...甘又為左咩...
呢個係我考慮多時既結果...希望大家做既係支持我既決定,並ng係反對...

此處不留人,自有留人處

青山不改,綠水長流,有緣總相會。

支持你

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-8-29 02:47 PM:
此處不留人,自有留人處

青山不改,綠水長流,有緣總相會。

支持你
thx for support,...

引用:
Originally posted by because at 2005-8-29 02:48 PM:

thx for support,...
唔好唔做LA:em01::em01::em01:

引用:
Originally posted by 王者 at 2005-8-29 03:02 PM:

唔好唔做LA:em01::em01::em01:
繼續做落去都無意思ga...我都ng可以上黎...不過我會記住你地ga...><
ng會忘記呢個論壇...呢兩個月會令我畢生難忘...><
你ng需要留我...只係繼續當我係好朋友就得la><...

引用:
Originally posted by because at 2005-8-29 03:05 PM:

繼續做落去都無意思ga...我都ng可以上黎...不過我會記住你地ga...><
ng會忘記呢個論壇...呢兩個月會令我畢生難忘...><
你ng需要留我...只係繼續當我係好朋友就得la><...
我求你做LA

其實我都有d ng捨得ga...不過我一有時間一定番黎...

引用:
Originally posted by because at 2005-8-29 03:26 PM:
其實我都有d ng捨得ga...不過我一有時間一定番黎...
咁都唔洗辭職!!!!!!!

唔好唔做la~!

我會唔捨得你ga~!

引用:
Originally posted by 王者 at 2005-8-29 03:27 PM:

咁都唔洗辭職!!!!!!!
但我可能會幾個月都ng黎ga ma...><

引用:
Originally posted by because at 2005-8-29 03:28 PM:

但我可能會幾個月都ng黎ga ma...><
唔黎咪算lor~你可以同壇主請假嫁嘛

引用:
Originally posted by 王者 at 2005-8-29 03:31 PM:

唔黎咪算lor~你可以同壇主請假嫁嘛
都係差ng多者...><都係番ng到黎....

引用:
Originally posted by because at 2005-8-29 03:39 PM:

都係差ng多者...><都係番ng到黎....
唔一樣Ga!

你走我都無權反對,不過你可以留下你張相先嗎A_A?
好想睇你個樣-.-

引用:
Originally posted by lok3631 at 2005-8-29 03:48 PM:
你走我都無權反對,不過你可以留下你張相先嗎A_A?
好想睇你個樣-.-
哈哈...你都幾...我終於睇清楚你la....><哈哈
想我留相....???都幾難lu.....

今日熱門主題

24 12
發新話題