發新話題

不如

不如

不如整d勳章好唔好?例如:
spy net壇主勳章 描述:頒贈給只有壇主才獲得的勳章的勳章
巡警勳章勳章     描述:頒贈給常舉報不法份子的會員的勳章
榮譽版主勳章     描述:頒贈給對改善版區有傑出貢獻卅建議的版主的勳章
傑出貢獻勳章     描述:頒贈給在spy net積極提供論壇教學的會員的勳章
發帖王勳章        描述:頒發給發帖最多的五位會員的勳章
上線王勳章        描述:頒發給上線最長的五位會員的勳章
富豪勳章           描述:頒發給spy net最富貴的五位會員的勳章
榮譽會員勳章     描述:頒發給註冊兩年以上的會員的勳章
版主勳章勳章       描述:頒贈給版主的勳章
超級版主勳章     描述:頒贈給超級版主的勳章

支持就回下我啦~

支持you啊!!D勳章好正啊!!

引用:
原帖由 michaelllll 於 2007-3-24 23:30 發表
支持you啊!!D勳章好正啊!!
thx~~多謝支持!!

but勳章圖...
邊d叫咩名...

引用:
原帖由 pplk9394 於 2007-3-25 20:01 發表
but勳章圖...
邊d叫咩名...
唔係要我幫你設計勳章圖係咪啊......

啲勳章唔錯........不過個名好悶(老生常談)......

不如改過啲名啦......

例如:「榮譽版主勳章」改做「專區行政長官勳章」啦......

creative啲喎.............

引用:
原帖由 天夢之皇 於 2007-3-27 16:57 發表
啲勳章唔錯........不過個名好悶(老生常談)......

不如改過啲名啦......

例如:「榮譽版主勳章」改做「專區行政長官勳章」啦......

creative啲喎.............
都好喎~~你個idea都ok,,可以搵下~

有咁多隻...but改咩名好??

引用:
原帖由 pplk9394 於 2007-3-27 20:54 發表

...
就依你個次序啦~~~~~~~~~~

舊壇會員有一個啦不如

引用:
原帖由 C.7 於 2007-3-28 06:58 發表
舊壇會員有一個啦不如
唔可能嫁,如果個個都話自己係,咁咪攪到個個都有囉!?

pplk9394,你覺得點啊??整唔整好啊??意下如何??

引用:
原帖由 tsoichihim 於 2007-3-28 18:29 發表

唔可能嫁,如果個個都話自己係,咁咪攪到個個都有囉!?
咁咪係囉
不如唔好整仲好

引用:
原帖由 C.7 於 2007-3-28 20:56 發表

咁咪係囉
不如唔好整仲好
唔係唔整,不過要整d唔會有混淆ge野,好似我捻果d咁,版主、上線王果d係冇得扮嫁~

徽章閃亮亮
感謝大大的說明

今日熱門主題

發新話題