發新話題

超級版主招募 !!!

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-2 09:35 PM:

做超版唔係做版主咁兒戲
你連打都唔肯打長d
點叫人比你做呀=.=
甘即係話要作埋篇文出黎ar???..==”

引用:
Originally posted by because at 2005-9-3 05:37 PM:

可能掛~~~

:  超級版主招募......乜咁正呀 !

:em26:  我都好想申請做超版...

:em23:  不過...我個人比較懶 , 我諗我唔能夠升任 !!!

:em32:  我覺得...係咁多申請者之中 , 阿最好 , 最能升任 !

引用:
Originally posted by amanda at 2005-9-4 09:28 PM:

:em23:  不過...我個人比較懶 , 我諗我唔能夠升任 !!!

:em32:  我覺得...係咁多申請者之中 , 阿[color=Purple ...
同意,雖然我自己唔夠班,但係都希望有能之士可以做e個位,支持!

引用:
Originally posted by 余太郎 at 2005-9-2 10:24 PM:
我雖然既帖數不夠,但是我對spy-net的忠誠,我諗管理員最清楚,因為由舊的spy-net到現時的spy-net,我都有上,同埋我係spy-net做過2次版主(一次在舊的spy-net,一次在現時的spy-net)都算叫做有經驗,同埋我在某forum都是 ...
你咁忙
你都係搞番果個某forum算啦

引用:
Originally posted by because at 2005-9-3 05:37 PM:

最好啦
不過果時我申請冇作過文=.=

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-5 06:27 AM:

你咁忙
你都係搞番果個某forum算啦
我唔想同你噪,只想問你一樣野,在期他forum做版主/超級版主,就唔可以在spy net做版主/超級版主,你覺得你的態度好有問題...

引用:
Originally posted by amanda at 2005-9-4 09:28 PM:

:em32:  我覺得...係咁多申請者之中 , 阿[color=Purple ...
多謝你^^!
我好開心.....嘻嘻~~

引用:
Originally posted by 余太郎 at 2005-9-5 01:08 PM:

我唔想同你噪,只想問你一樣野,在期他forum做版主/超級版主,就唔可以在spy net做版主/超級版主,你覺得你的態度好有問題...
我冇講過
只不過唔多見你o係spy net出現jei
其實申請需求要1000帖係要你證明自己對本壇的熱誠和是否是常在線。

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-5 02:46 PM:

我冇講過
其實申請需求要1000帖係要你證明自己對本壇的熱誠和是否是常在線。
我e點我知,所以我咪,,,
引用:
Originally posted by 余太郎 at 2005-9-4 09:50 PM:

同意,雖然我自己唔夠班,但係都希望有能之士可以做e個位,支持!

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-5 02:46 PM:

我冇講過
我日日都在線~

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-5 06:28 AM:

最好啦
不過果時我申請冇作過文=.=
你講真ga...==”

引用:
Originally posted by 王者 at 2005-9-5 03:30 PM:

我日日都在線~
x2,我日日幾唔得閒我最少都有上spy net一次...

[ Last edited by 余太郎 on 0505-9-5 at 04:51 PM ]

我日日都有上spy net4-5hours~~

1) 我註冊超過三個月
2) 帖數1728
3) 1個月內25個以上的主題,但最近番工....,但我會抽時間
4) 每週於論壇的在線時間超過6小時,這個我有,係唔係好乖
5) 警告一次都無,呵呵幾乖
有咩能力,都無咩,但我會努力防止有o的版主公報私仇&管理其他會員的貼

今日熱門主題

發新話題