41 123
發新話題

超級版主招募 !!!

超級版主招募 !!!

引用:
超版資格 (名額2個,先到先得)
1) 註冊超過2個月
2) 帖數1000以上
3) 1個月內25個以上的主題
4) 每週於論壇的在線時間超過6小時
5) 5個月內沒任何不良紀錄

申請需求
1)說明申請人有甚麼能力令我們要取錄

註(1) : 每個超版申請人必須管理3個版
申請人請在此回覆!
(1-9-2005  -  10-9-2005)

註冊超過四個月得好少人~

引用:
Originally posted by 61011772 at 2005-9-2 09:32 PM:
2個月啦

引用:
Originally posted by 61011772 at 2005-9-2 09:32 PM:
係呀!!!!

超版資格 (名額2個,非先到先得)
1) 註冊超過四個月,我好似過左~~
2) 帖數1000以上,過左~~
3) 1個月內25個以上的主題,日日都有~~
4) 每週於論壇的在線時間超過6小時,日日都上~~
5) 5個月內沒任何不良紀錄,之前0個件事唔知係咪,警告就一次都冇~~

我希望可以成為超級版主,協助壇主管理本論壇既秩序,希望壇主成全~~

sorr all can't ><""

引用:
Originally posted by *hin* at 2005-9-2 09:34 PM:
超版資格 (名額2個,非先到先得)
1) 註冊超過四個月,我好似過左~~
2) 帖數1000以上,過左~~
3) 1個月內25個以上的主題,日日都有~~
4) 每週於論壇的在線時間超過6小時,日日都上~~
5) 5個月內沒任何不良紀錄 ...
做超版唔係做版主咁兒戲
你連打都唔肯打長d
點叫人比你做呀=.=

我E+帖數差少少~
但係我一定會努力~

好似好難 bor ~

壇主~~~唔該我想申請做超板!
我註冊超過2個月
我帖數1000以上
我1個月內25個以上的主題
我每週於論壇的在線時間超過6小時
我5個月內沒任何不良紀錄

我等呢日等左好耐喇!!!
我會成日上spy睇下有冇人呃post~
仲有我會盡量解答新手(spy)既問題!
我e家管緊潮流特區, 貼圖, Counter-Strike, 占卜/星座, 靈異區, 圖片設計區~
壇主你可以睇睇我既表現......
我咁耐以黎都冇不良紀錄~~~所以我一定會做得好好....!
雖然要返學~不過我放左學之後都會上spy~
唔會唔上黎!請壇主相信我!!!
唔該壇主你成全我......

幾時到期?

我雖然既帖數不夠,但是我對spy-net的忠誠,我諗管理員最清楚,因為由舊的spy-net到現時的spy-net,我都有上,同埋我係spy-net做過2次版主(一次在舊的spy-net,一次在現時的spy-net)都算叫做有經驗,同埋我在某forum都是做緊版主的,現在有可能仲有升做超級版主,所以我對會員呃post,不守壇規規等等的事,我會知道怎樣做和不影響會員對spy-net的feel...i will be the best

引用:
Originally posted by 61011772 at 2005-9-2 10:19 PM:
幾時到期?
1-9-2005 ~ 10-9-2005

我想做超級版主,雖然我既帖數不夠,但你可以睇我做版主的表現,我冇比人投訴過,又日日都有去論壇,日日都有5-6個鍾~
我E+已經係5個區的版主,你可以睇下我的表現,如果我真係做咗超級版主我一定會比E+做更多野,上論壇更多個鍾~

引用:
Originally posted by 61011772 at 2005-9-2 09:37 PM:
我E+帖數差少少~
但係我一定會努力~
ME TOO

今日熱門主題

41 123
發新話題