發新話題

請加入呃post危機應變小組

請加入呃post危機應變小組

大家都應該知道,我地壇有好多區都有人不斷呃post,
但係版主時間有限,唔可以一一處理,我希望大家可以同心協力,
成立呃post危機應變小組,一起對抗呃post狂徒(特別係CS區)
歡迎所有會員加入!!!(警告超過3次者需於2星期內再冇違規紀錄方可批准入組)

最新規定:申請者必須注冊滿2星期並帖數滿50(不可以有呃post)

注意 : 我們不接受同一人用2個acc加入本組。一經發現,立即踢出組!

請成員在個人簽名或自訂頭銜加入 "呃post危機應變小組" !!!

如果你想加入,只需在本帖回覆,
並打入以下誓詞:
我(你的用戶名)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

申請後,我會盡快答覆你是否批准。(副組長亦有此權)

P.S.
.唔一定版主先入得嫁!!!普通會員都入得嫁!!!
.大家可以到http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11277&fpage=1睇下魚同owen做比我們的閃字!!!!
.大家可到http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=11296&fpage=1向魚申請本組的工作證,再放入你的個人簽名裡!!!!

想了解多d???睇下下面既
Q&A ( 問與答 )

問 : 做了成員後要做些甚麼???
答 : 如果你是版主,發現有人在自己管理的區呃post,當然要立即警告,再犯者,就要扣分了!如果你只是會員,不要以為無野好做,你可以好好利用短訊功能,提醒該人唔好再呃post!

問 : 加入左會唔會有特權???
答 : 當然................冇啦,我地只是一個自發性組織,集合一班討厭呃post的人,一起對付呃post狂徒!!!

問 : 如果成員呃post,你地會點做???
答 : 當然唔會饒恕啦,我地會立即踢佢出組!!!

最新成員名單
組長: coolcoolman (組員UID : 00001)
副組長: 魚 (組員UID : 00002)
組員: owen (組員UID : 00003)
        *°雲尼斯杜萊 (組員UID : 00004)
        *hin* (組員UID : 00005)
         余太郎 (組員UID : 00006)
         小邱子 (組員UID : 00007)
         more (組員UID : 00008)
         cchanwaitat (組員UID : 00009)
         pplk9394 (組員UID : 00010)
         abcdchan18 (組員UID : 00011)
         hang0310 (組員UID : 00012)
   happy (組員UID : 00013)
         become (組員UID : 00014)
   蔡頭仔 (組員UID : 00015)
   超人謙謙(組員UID : 00016)
         kinger108 (組員UID : 00017)
         朋友仔 (組員UID : 00018)
   61011772(組員UID : 00019)
         benny_man718(組員UID : 00020)
         amanda(組員UID : 00021)
         竹小青(組員UID : 00022)
         jayjay124(組員UID : 00023)

被踢除的成員名單
滅絕 (被警告六次之多仍呃post,組內投票3:2通過踢除)

[ Last edited by coolcoolman on 0505-9-24 at 02:22 PM ]

我(003392)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

[ Last edited by owen on 0505-9-17 at 12:23 PM ]

]我(000614)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

[ Last edited by 魚 on 0505-9-17 at 12:08 PM ]

我(*°雲尼斯杜萊)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

[ Last edited by *°雲尼斯杜萊 on 0505-9-17 at 12:17 PM ]

我(*hin*)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

[ Last edited by *hin* on 0505-9-17 at 12:21 PM ]

我(余太郎)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

請成員在個人簽名或自訂頭銜加入 "呃post危機應變小組" !!!

嗯........有冇人想做副組長???

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 12:34 PM:
我想呀>3<
我一定會盡力嫁

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 12:34 PM:
我都想...=.=

引用:
Originally posted by at 2005-9-17 12:36 PM:

我想呀>3<
我一定會盡力嫁
ok

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 01:05 PM:

ok
多謝你

我(owen2001)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

我想問係唔係只有你同壇主先可以要人坐牢

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-9-17 01:16 PM:
我想問係唔係只有你同壇主先可以要人坐牢
重有舊既超版

今日熱門主題

發新話題