發新話題

請加入呃post危機應變小組

我(become)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

happy  ok!
become  ok!

我(蔡頭仔)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

引用:
Originally posted by 蔡頭仔 at 2005-9-18 02:42 PM:
我(蔡頭仔)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
ok!
歡迎你加入我地小組!

我(coolwoman)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

引用:
Originally posted by coolwoman at 2005-9-18 03:33 PM:
我(coolwoman)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
coolcoolman女人板=-=’’.........

引用:
Originally posted by coolwoman at 2005-9-18 03:33 PM:
coolwoman 拒絕

引用:
Originally posted by at 2005-9-18 15:36:

coolcoolman女人板=-=’’.........
哈哈......

我(超人謙謙)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

引用:
Originally posted by 超人謙謙 at 2005-9-18 07:33 PM:
我(超人謙謙)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!
ok!
歡迎你加入我地

我 (朋友仔) 現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

我(kinger108)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

kinger108 ok
朋友仔 ok

coolwoman y can't?

我(011521)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇!

今日熱門主題

發新話題