發新話題

請加入呃post危機應變小組

引用:
Originally posted by *hin* at 2005-9-17 04:35 PM:
more 呃psot,我警告左佢一次~~
但係要踢佢丫??
我都想問如果會員呃post,會唔會即刻踢出.咁你唔係度,係唔係魚話事

如果係係家族呃post你們理唔理

[ Last edited by 小邱子 on 0505-9-17 at 11:34 PM ]

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-9-17 11:33 PM:

我都想問如果會員呃post,會唔會即刻踢出.咁你唔係度,係唔係魚話事

如果係係家族呃post你們理唔理

[ Last edited by 小邱子 on 0505-9-17 at 11:34 PM ]
我地理~但係我地唔可以入人地家族
但係至於我有冇話事權~我自己都唔知=-=

引用:
Originally posted by at 2005-9-17 11:50 PM:

我地理~但係我地唔可以入人地家族
但係至於我有冇話事權~我自己都唔知=-=
如果我唔係度
就由魚話事啦

警告:
組員more,本人現在對你作出最後一次警告,請不要再呃post,
如果再比人發現你呃post,立即踢出組

pplk9394 ok

我(你的會員ID)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

我(abcdchan18)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post的論壇!

引用:
Originally posted by more at 2005-9-18 08:36 AM:
http://www.spy-net.net/viewthread.php?tid=9961&fpage=1
刪了

monmon 拒絕 (你都沒有打入你的會員ID,點算宣誓?)
abcdchan18 ok

引用:
Originally posted by abcdchan18 at 2005-9-18 10:42 AM:
我(abcdchan18)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post的論壇!
歡迎你加入我地~呃post危機應變小組!!卅卅卅卅*

我(hang0310)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

引用:
Originally posted by hang0310 at 2005-9-18 11:18 AM:
我(hang0310)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
ok

引用:
Originally posted by 滅絕 at 2005-9-18 01:22 PM:
報023330呃post

http://www.spy-net.net/viewthrea ... ge=1&sid=OYwNQz
多謝舉報~扣左佢分喇

引用:
Originally posted by at 2005-9-18 13:23:

多謝舉報~扣左佢分喇
唔使.....

我(happy)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

今日熱門主題

發新話題