發新話題

請加入呃post危機應變小組

引用:
Originally posted by owen2001 at 2005-9-17 01:13 PM:
我(owen2001)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!
我想問你同owen係咪同一個人?
如果係既話就恕不接受申請。

我(000547)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

我(004686)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇

引用:
Originally posted by 滅絕 at 2005-9-17 01:33 PM:

我(004686)
現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創出冇呃post論壇
但你常常都呃post,我好無奈

引用:
Originally posted by 小邱子 at 2005-9-17 13:37:

但你常常都呃post,我好無奈
咁我現在冇未得...........

引用:
Originally posted by coolcoolman at 2005-9-17 01:22 PM:

我想問你同owen係咪同一個人?
如果係既話就恕不接受申請。
佢地係同一個人==

me oK?
我(你的會員ID)現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

me
我現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

小邱子 ok
滅絕 ok (不過如果你再違規就立即踢出組)
cchanwaitat ok
more ok

owen2001 拒絕 (我懷疑你同owen係同一人)

如果組員未加"呃post危機應變小組"落自訂頭銜or簽名度
請盡快加

more 呃psot,我警告左佢一次~~
但係要踢佢丫??

我( pplk9394 )現在宣誓,積極打擊呃post,並願意付出所有代價,由現在起,我要成為呃post危機應變小組成員,決心永不呃post,和其餘成員合作,創做一個冇呃post論壇!

引用:
Originally posted by 滅絕 at 2005-9-17 09:36 PM:
報有人呃post  

http://www.spy-net.net/viewthrea ... ge=1&sid=RpRIuF
刪左帖喇~~~~~~

今日熱門主題

發新話題